Check hier alle E3 2021-content

Patapon 2 Remastered

  • Ontwikkelaar Sony Computer Entertainment Japan Studio
  • Eerste releasedatum 30 januari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Patapon 2 gameplay

Mocht je ruim tien jaar geleden de boot hebben gemist wat betreft Patapon 2, dan heb je nu alsnog de kans om deze game op te pakken. Om je even een beeld te geven van wat je van deze game kunt verwachten hebben wij 15 Minutes Of Patapon 2 gameplay voor je gemaakt.

Patapon 2 is een game dat origineel uitkwam voor de PlayStation Portable, ken je hem nog? Het is een handheld en de voorganger van de PlayStation Vita. De game zelf werd destijds erg goed ontvangen en dat heeft Sony doen besluiten om de game opnieuw uit te brengen. De geremasterde versie is inmiddels beschikbaar voor de PlayStation 4. Mocht je na het lezen van Rudy's review van Patapon 2 Remastered er nog niet helemaal over uit zijn, dan helpen we je graag een handje. Wij zijn de beroerdste niet, dus hebben we vijftien minuten aan gameplay gecaptured zodat jij je eigen oordeel goed kunt vellen.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?