Mortal Kombat 11: Aftermath

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Mortal Kombat 11: Aftermath

Mortal Kombat 11 heeft in Aftermath een nieuwe grote uitbreiding te pakken. Aftermath biedt een compleet nieuw cinematisch verhaal en bovendien drie nieuwe personages. Sheeva, Fujin en Robocop betreden in deze DLC het Mortal Kombat-podium. Ook worden er drie skinpakketten gefaseerd uitgebracht. Wij hebben vast vijftien minuten aan beeldmateriaal voor je geschoten om je een goede indruk van deze uitbreiding te geven. Als je wil weten wat wij van de uitbreiding vinden, dan kun je Bram zijn review van Mortal Kombat 11: Aftermath teruglezen.

Mortal Kombat 11: Aftermath is uit voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?