Disintegration

  • Ontwikkelaar V1 Interactive
  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Disintegration gameplay

De technische bèta van de aankomende game Disintegration zit erop. Mocht je dat hebben gemist, dan hebben wij vijftien minuten aan Disintegration gameplay voor je opgenomen.

Disintegration is het eerste wapenfeit van V1 Interactive, dat met een klein team gebrand is op een eerste succesvolle game. Deze first person sci-fi shooter is nog volop in ontwikkeling, maar iedereen heeft inmiddels al de kans gehad om de eerste uurtjes in de game te steken. De technische bèta zorgt ervoor dat problemen aan het licht worden gebracht die vervolgens door de ontwikkelaar aangepakt kunnen worden. Vorig jaar werd onthuld dat V1 Interactive bezig is met Disintegration, waarna tijdens gamescom de eerste gameplaybeelden werden getoond. Om je een nog beter beeld te geven van de game, hebben wij ook wat gameplay voor je opgenomen.

Disintegration staat gepland voor een release in 2020, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?