Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 31 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Gameplay

Activision kwam vorige week plotseling op de proppen met Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remake. Evenals Call of Duty: Warzone kwam dit onverwachts en werd het ontvangen als een grote welkome verrassing. Zoals de naam al doet vermoeden richt deze remake zich op de campaign van Call of Duty: Modern Warfare 2. Mocht je willen weten wat wij ervan vinden, dan kun je de Rudy's review van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered lezen.

Voor een game die voornamelijk draait op de multiplayer en de Call of Duty-games staan nou niet bepaald bekend om hun geweldige verhalen, maar de singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt door velen bestempeld als één van de betere uit de serie. Vooral de missie No Russian deed destijds en zelfs vandaag de dag veel stof opwaaien. In deze missie loop je namelijk op een vliegveld en schiet je groepen onschuldige burgers neer. Check nu vijftien minuten gameplay van de campagne.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remake is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?