Check hier alle E3 2021-content

Wings of Luftwaffe

  • Ontwikkelaar Gaijin Entertainment
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Review: Wings of Luftwaffe - Pc

Wings of Prey is op dit moment een van de toonaangevende combat flightsims. De gameplay is soepel en grafisch legt de game de lat hoog. Maar een ding miste ik: het vliegen als een Duitse gevechtspiloot. In de aanvulling Wings of Luftwaffe krijg ik eindelijk deze kans!

Wings of Luftwaffe

In deze uitbreiding voor Wings of Prey krijg je een vrachtlading extra's. Voor de originele vliegtuigen zijn 44 nieuwe skins meegeleverd, waardoor je je vliegtuig dat extra beetje individualiteit kunt geven. Ook zijn er twee nieuwe vliegtuigen meegeleverd, namelijk de Ju 88 A-4 en de P29N-0. Maar nu naar mijn kersverse Messerschmidt!

Achtung, Spitfire!

Wings of Luftwaffe heeft een complete reeks missies voor je weggelegd als Duitse piloot. In jachtvliegtuigen en bommenwerpers mag je het in tien nieuwe missies opnemen tegen de Engelsen, Russen en Amerikanen in luchtgevechten aan het Oost- en Westfront. Deze missies, die variëren van het escorteren van bommenwerpers boven Dover tot het schoonvegen van de lucht boven Stalingrad, zijn echter behoorlijk pittig. Je staat er als Duitser meestal slecht voor, vooral in de latere jaren van de oorlog. Dit houdt in dat je al snel in drie tegen 'n-situaties terechtkomt en je joystick het zwaar moet ontgelden tijdens je gevechtsmanoeuvres.

Multiplayer boost

De toevoeging die mij behoorlijk interesseerde was de vier-speler-coöpmodus. Hierin kun je met maximaal drie medespelers samen de missies doorspelen, waarbij je een nog spannendere spelervaring kunt opdoen. Immers is samen tegen de computer spelen altijd goed voor vele uren speelplezier!

Het eindoordeel van Joost van Dyck

Wings of Luftwaffe doet voor mij bij Wings of Prey het kersje op de taart. Wings of Prey was al een geweldige titel, maar die paar dingen die misten zijn met Wings of Luftwaffe toegevoegd. De missies als Duitse piloot en de coöp zijn een welkome toevoeging die deze titel met zich meebrengt. Het enige dat mij een beetje tegenstond was de moeilijkheidsgraad van de Duitse missies, maar alles went op den duur. Wat mij betreft mogen ontwikkelaar Gaijin en uitgever Iceberg Interactive wel meer van dit soort expansions voor Wings of Prey maken! Wings of Luftwaffe is vanaf morgen verkrijgbaar, exclusief voor de pc.

  • Pluspunten
  • Als Duitser missies vliegen
  • Extra vliegtuigen en skins
  • Vier-speler-coöp
  • Minpunten
  • Duitse missies erg moeilijk
Gameliner Score
Goed

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?