Max Payne 3 - Deathmatch Made in Heaven

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 22 januari 2013
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Review: Max Payne 3 - Deathmatch Made in Heaven - Xbox 360

Dat de singleplayer van Max Payne 3 naar mijn mening helemaal de shit is, heb je al lang kunnen lezen in mijn review. De multiplayer van Max Payne 3 is echter ook een groot onderdeel van de game, waar ik tevens ook erg positief over was. Er is in de afgelopen maanden nog veel extra pijnlijke content uitgekomen voor deze multiplayer en nu heb ik de laatste afsluitende DLC onder handen genomen, genaamd "Deathmatch Made in Heaven". Met mijn voorliefde voor woordgrappen kon dat eigenlijk al niet meer fout gaan.

Multipayner

Met de Deathmatch Made in Heaven DLC zijn er wat nieuwe wapens bijgekomen, maar het draait bij deze DLC toch vooral om de nieuwe 'co-op' (tesaampjes) en 'competitive' (tege mekare) game-modi die je erbij krijgt, die ik hier even allemaal zal doornemen.

onbekend

Run and Stun

E'n speler begint als Saci, een snelle zwaar bepantserde irritante goblin met oneindige stamina. Met iedere kill die je als Saci maakt komen er spelers aan jouw kant. De ronde is afgelopen wanneer Saci iedereen aan zijn kant heeft of de timer afloopt.

Dead Men Walking

Co-op versie van de Dead Man Walking mode. Je speelt samen als Max en Passos en het is knallen geblazen met dit dynamische en verbitterde duo. Tijdens een dergelijk episch potje schieten verdien je steeds 'grit' waarmee je nieuwe delen van de map en equipment vrijspeelt.

Time Attack

Een nieuwe Deathmatch mode waarbij de score wordt bepaald door de timer. Na elke kill loopt de timer af vanaf twintig seconden. Hoe langer het duurt eer er weer iemand naar het hiernamaals wordt geknald, des te minder punten dat je krijgt.

onbekend

Marked Man

Een spin op de ouderwetse Deathmatch mode waarbij je meer XP verdient als je gebruik maakt van het Vendetta systeem. Wraak loont in dit geval dus weer lekker wel.

Checkpoint Challenge

Een variant op Arcade mode waarbij het jou als bestuurder van Max nog een tikkeltje lastiger wordt gemaakt. Zo moet je bijvoorbeeld tussen bepaalde checkpoints alle vijanden enkel doden met headshots.

Het eindoordeel van Peter Scheffer

Er valt in ieder geval niet te zeggen dat het weinig extra's zijn, en zoals altijd is weer goed te merken dat Rockstar veel aandacht besteed aan alles wat ze doen en uitbrengen. De prijs die je ervoor neerlegt is wellicht niet weinig te noemen, maar veel ook zeker niet. Als je de multiplayer van Max Payne 3 graag speelt is het wel een must en gaan deze modi zeker weer voor nieuwe frisse (kogel)wind zorgen. In ieder geval krijg je naar mijn mening waar voor je geld, ook al is 800 Microsoftpuntjes niet echt weinig te noemen.

  • Pluspunten
  • Veel leuke extra modi
  • Bang for your buck
  • Minpunten
  • 800 Microsoft points blijft veel
Gameliner Score
Goed

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?