Lips: Number One Hits

 • Ontwikkelaar iNiS Corp.
 • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
 • Platformen Xbox 360
 • Gameliner score

Review: Lips: Number One Hits - Xbox 360

Lips is leuk, dat maakte ik denk ik al duidelijk in mijn review over de game. De vraag is echter; hoe kan je het nog leuker maken? Hetzelfde vroeg ik mij ook af. Toen Lips: Number One Hits op mijn deurmat viel, propte ik het schijfje in mijn Xbox 360 en ontdekte ik hoe leuk het zingen van je favoriete nummer 1 hits is.

Uitbreiding

Even voor de duidelijkheid; Lips Number One Hits is geen losstaande game. De game is een uitbreiding en v:oelt ook als een uitbreiding. Je hebt nieuwe nummers, voornamelijk nummer 1-hits, waardoor iedereen op een feestje ze wel kent. Er zijn nu ook duidelijkere leaderboards en er is zelfs Avatar-ondersteuning. Het zijn te weinig vernieuwingen om het een volledig nieuwe game te noemen, en daarom gaat de game ook voor een zachter prijsje over de toonbank.

Where the fun begins

Laten we het hebben over waar de game echt goed in is; een leuke zanggame neerzetten. Ontwikkelaar iNIS is er weer in geslaagd om er iets leuks van te maken met nog meer partyfunctionaliteit. Zo kan je nu altijd instappen bij een liedje, ook al ben je al bijna bij het einde. De modi zijn nog steeds hetzelfde, maar dat maakt niet zo veel uit, aangezien de meeste mensen gewoon willen zingen zonder enige poespas.
Er is ook integratie met het vorige deel, voor het geval je die ook in je bezit hebt. Als je gaat beginnen met zingen zie je al jouw nummers staan, dus ook die van de vorige Lips. Als je die nummers wilt spelen hoef je alleen maar de disc te verwisselen. Erg makkelijk. Het is ook weer mogelijk om nummers van je eigen muziekbibliotheek toe te voegen aan de game. Je hebt er weliswaar geen teksten bij, maar meestal zul je de teksten van jouw favoriete nummers toch uit je hoofd kennen. Er zijn ook nog nummers te koop en dat aanbod blijft wekelijks groeien. Voor iedereen is er dus wat wils.

Omslachtig

Bij Lips: Number One Hits krijg je een code waarmee je een songpakket van 5 nieuwe nummers kunt downloaden. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en ik begon snel de code in te vullen in het dashboard. Ik kreeg een video te zien waarin werd uitgelegd dat ik naar een bepaalde website moest. Vervolgens werd me alweer werd verteld de eerder genoemde code in te tikken. Daarna kon ik kiezen welk trackpakket ik wilde hebben. Na er een te hebben uitgekozen kreeg ik de uiteindelijke code die ik weer in mijn dashboard in moest voeren. Deze manier van codes inwisselen werkte zo omslachtig dat ik er bijna RSI van kreeg. Hoe moeilijk is het nou om eenmalig een code in te tikken en dan een trackpakket te kiezen? Zoiets hoeft toch niet helemaal via de computer?

Het eindoordeel van Wouter van der Putten

Lips: Number One Hits is een leuke, maar geen volledig nieuwe game. Als uitbreiding is de game goed, met nieuwe nummers, leaderboards en Avatar-ondersteuning. Ook de nieuwe functie om waar je maar wilt in een nummer te springen is ideaal tijdens feestjes. Kortom; Lips: Number One Hits is leuk, maar betaal er niet de volle mep voor.

 • Pluspunten
 • Avatar-integratie
 • Nummer 1 hits
 • Betere party-functionaliteit
 • Minpunten
 • Niet echt een nieuwe game
 • Omslachtige manier van inwisselen code voor gratis trackpakket
Gameliner Score
Voldoende

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?