Check hier alle E3 2021-content

Fruit Ninja Kinect

  • Ontwikkelaar Halfbrick
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Review: Fruit Ninja Kinect - Xbox 360

Ninja's zijn onoverwinnelijke mythische moordmachines die ieder persoon op elk moment kunnen doodmaken, op iedere manier en op ieder tijdstip. Maar wat als je als ninja besluit paccifist te worden, of een paar dagen vrij hebt gekregen van moorden? Wat moet je als getrainde superkrijger dan in hemelsnaam doen om de tijd door te komen? Iedere seconde wilt je lichaam onmogelijke ninja-acties uitvoeren en alles kapot- of doodslaan. Zoek niet langer, want speciaal voor de ninja met pensioen, vakantie of morele problemen is er nu Fruit Ninja Kinect!

onbekend

The Miming Way of The Shinobanana

Fruit aan stukken hakken. Dat is eigenlijk alles wat je doet bij Fruit Ninja Kinect. Natuurlijk is de Kinect hiervoor uitermate geschikt, en kun je als een ninja-mime (totale awesomeness gecombineerd met totale lameness) flink debiel tekeer gaan op de digitale stukken fruit die op je scherm voorbij komen gevlogen. Tussendoor vliegen er bommen voorbij die je moet vermijden, en zijn er stukken fruit die zorgen voor slow-motion momenten en andere bonussen.

onbekend

Ninja Assassinaasappel

Al dat hersenloze fruitgehak is goed voor de reflexen, maar wordt al snel eentonig. Om het toch wat boeiender te maken zijn er meerdere modussen om doorheen te choppen. Zo kun je naast Classic mode ook onder andere Challenge mode doen (die zichzelf uitlegt) en Party mode, voor twee spelers. Met zijn tweeën is een heerlijke chaos en je kunt een spel co-op of tegen elkaar spelen. Het lastige blijft alleen wel dat Kinecten met zijn tweeën tegelijk nogal veel ruimte opeist. Bij iedere modus kun je ook verschillende dingen unlocken zoals andere zwaarden en achtergronden.

Het eindoordeel van Peter Scheffer

Fruit Ninja Kinect is een heerlijk hersenloos vermakelijk spel. De game is echt niets meer dan enkel fruit in stukken hakken, maar het heeft wel die minigame verslavingsfactor en werkt heel erg goed met Kinect. Het is wel echt een minigame, en daarom is de game gelukkig ook niet duur. Overigens zit de game standaard bij The Gunstringer wanneer je die koopt, en is dus een mooie bonus op die al geweldige titel.

  • Pluspunten
  • Verschillende gamemodi
  • Leuk voor bejaarde ninja's
  • Minpunten
  • Beetje hersenloos
  • Net niet Ninjawaardig
Gameliner Score
Voldoende

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?