Bigben en Atari proberen het opnieuw met RollerCoaster Tycoon Adventures op de Switch

Geplaatst:
Aangepast: 22 juli 2018 13:33

RollerCoaster Tycoon World, één van mijn persoonlijke grote teleurstellingen van 2016, komt naar de Nintendo Switch. Dit hebben uitgever Atari en Bigben Interactive zojuist bekendgemaakt middels een persbericht. De game moet eind 2018 zijn levenslicht zien.

De Switch-versie krijgt de naam RollerCoaster Tycoon Adventures mee en verschijnt eind dit jaar op de hybride console van de Japanse consolegigant. De game wordt ontwikkeld door ontwikkelaar NVizzio. Dezelfde ontwikkelaar die ook verantwoordelijk was voor RollerCoaster Tycoon World.

Het vervolg op de enorm populaire pretpark simulator verscheen in 2016 voor de pc, maar kreeg van ons helaas niet meer dan twee uit vijf sterren toegekend. De originele ontwikkelaars van de serie zijn een eigen studio begonnen na gedoe met Atari. De ontwikkelaar genaamd Frontier zijn verantwoordelijk voor onder andere Planet Coaster. Die het (helaas voor Atari) iets beter voor elkaar hebben.

Mogelijk gaat Bigben ervoor zorgen dat de Switch-versie hoge ogen gooit.

Bron: Persbericht Bigben en Atari
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord