Tokyo Game Show 2018 lijkt records te gaan breken

Geplaatst:
Aangepast: 21 juli 2018 17:05

De Tokyo Game Show 2018 lijkt dit jaar records te gaan breken. De vorige edities waren geen matig bezochte edities, maar het record stamt uit 2015. Op dit moment staat de teller al op 366 bedrijven, verdeeld over ruim 2100 stands.

Ter vergelijking waren er afgelopen jaar rond deze tijd 311 bedrijven ingeschreven. De aanmeldingen hiervoor zijn in ieder geval twintig procent meer dan afgelopen jaar en lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Tickets voor het publiek zijn sinds 7 juli in de verkoop, Bovendien wordt er uitgekeken naar de verkoop van de derde ronde voor het publiek, in verband met de tickets waarmee je de wachtrijen kunt overslaan. Bovendien zijn er vier grote finales van games die dit jaar op de TGS 2018 laten plaats vinden. Dit zijn Pro Evolution Soccer, Call of Duty: WWII, Tekken Pro Championship en de Capcom Pro Tour Japan Premier.

Even een ticket kopen is er niet bij, maar de TGS is een gerespecteerde beurs waar voor Azië grote aankondigingen worden gedaan. Traditioneel willen Sony en Nintendo nog wel eens een verrassing uit de hoge hoed toveren.

Bron: Dualshockers
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord