Weet acteur Nathan Fillion meer over een Uncharted-film?

Geplaatst:
Aangepast: 21 juli 2018 17:06

Over het algemeen zijn de meningen over gameverfilmingen behoorlijk verdeeld, maar voor een Uncharted-film lijkt menig PlayStation-gamer wel te porren. Het lijkt er op dat deze groep zijn zin gaat krijgen, dat is als we de teasende Instagram posts van acteur Nathan Fillion zo mogen interpreteren.

Middels twee tweets heeft de acteur heel de Uncharted-community in rep en roer weten te brengen, en niet geheel zonder reden. In de eerste post is een foto van rapper Drake te zien, samen met het onderschrift Sic Parvis Magna, dé lijfspreuk van Sir Francis Drake. In de tweede post zien we een landkaart vol post-its, een loep en een notitieboekje. Beide afbeeldingen bevatten tevens de tekst 7/16/18, wat doet vermoeden dat we 16 juli meer gaan horen.

Dat het juist acteur Nathan Fillion is die dit teasemateriaal uitdeelt, is voor velen de kers op de taart. Naast het feit dat Castle-acteur diens voornaam met de protagonist uit de gamereeks deelt, heeft hij er ook wel wat van weg. Nathan Fillion en Nathan Drake werden in het verleden ook wel in een adem genoemd wanneer er over een gewenste vertolker in een Uncharted-film gesproken werd.

Bron: Instagram
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord