BioWare's James Ohlen verlaat studio na 22 jaar

Geplaatst: 13 juli 2018 15:55
Aangepast: 21 juli 2018 17:02

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, waarvan de laatste voor BioWare's James Ohlen is aangebroken. Na iets meer dan twee decennia verlaat de veteraan het nest om zich op andere dingen te richten.

Het nieuws werd door Ohlen zelf wereldkundig gemaakt via Twitter, waarop de beste man terugblikt op een mooie tijd binnen BioWare. Star Wars, Dragon Age, Anthem en Dungeons & Dragons hebben hem stuk voor stuk mooie herinneringen bezorgd, maar het is nu tijd om de industrie even te verlaten en de focus op wat kleinere projecten te leggen, aldus Ohlen.

Ondanks het feit dat Ohlen het even voor gezien houdt in de gaming industrie, blijft de beste man wel in het fantasy wereldje dobberen. Samen met Jesse Sky, ook een oudgediende van BioWare, is hij bezig met het schrijven van een boek genaamd Odyssey of the Dragonlords, waar ook een mystery writer bij betrokken is.

Bron: Twitter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord