Capcom heeft Monster Hunter 3D Animated Special aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2018 17:42

Capcom heeft een Monster Hunter 3D Animated Special voor 2019 aangekondigd. De gameontwikkelaar en Pure Imagination Studios bundelen hun krachten voor Monster Hunter: Legends of the Guild.

De nieuwe special speelt zich af in de wereld van Monster Hunter. Je volgt een jongen die zichzelf wil bewijzen als jager en het gaat opnemen tegen een Elder Dragon. Ryozo Tsujimoto, de producer van de serie, denkt dat mensen die onbekend zijn met de franchise het epische avontuur gaan waarderen en dat de fans blij zijn met alle herkenbare elementen uit de game.

Capcom en Pure Imagination Studios hopen deze winter de productie te voltooien en de special in 2019 uit te brengen. Helaas zijn er nog geen beelden vrijgegeven op de afbeelding hierboven na, maar we houden je op de hoogte.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord