Releasedatum Dragon Ball FighterZ voor Nintendo Switch bekendgemaakt

Geplaatst: 21 juni 2018 17:00
Aangepast: 1 juli 2018 11:35

Bandai Namco heeft de releasedatum van Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch bekendgemaakt. Tevens is deze zomer voor Dragon Ball Xenoverse 2 het derde extra pack beschikbaar.

De Nintendo Switch-versie van Dragon Ball FighterZ bevat alle extra personages die al beschikbaar zijn op de andere platforms en daarnaast ontvangen de mensen die de game pre-orderen twee geschenken. Zo krijg je direct toegang tot Goku en Vegeta SSGSS en tot de Japanse versie van de klassieke SNES game: Dragon Ball Z: Super Butoden. De extra pack 3 voor Dragon Ball Xenoverse bevat Super Baby Vegeta Baby, een parasietachtig organisme ontstaan uit het DNA van King Tuffle. Door bezit te nemen van Vegeta's lichaam is Baby als Super Baby Vegeta een van de sterkste vechters in het universum. Zijn enige doel is wraak op de Saiyans dus bereid je voor op een hevige strijd. Bekijk hier enkele screenshots.

Dragon Ball FighterZ komt op 28 september naar de Nintendo Switch en is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Dragon Ball Xenoverse 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: Persbericht Media Tornado
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball FighterZ

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 januari 2018

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer