Cyberpunk 2077 gaat voor waanzinnige graphics en ingewikkelde relaties

Geplaatst:
Aangepast: 1 juli 2018 11:28

Als er één trailer was waarnaar reikhalzend werd uitgekeken was het die van Cyberpunk 2077 wel. Nu E3 afgelopen is, druppelt informatie beetje bij beetje binnen. De game moet naast waanzinnig mooie graphics ook ingewikkelde relaties bieden.

Cyberpunk 2077 is het nieuwste RPG-paradepaard van CD Projekt Red. Grafisch moet het uitmuntend worden uiteraard, maar heeft de ontwikkelaar wel de huidige generatie consoles in gedachten. Voor de pc moet het echter voor maximale prestaties kunnen zorgen zonder dat je het idee hebt een console-poort te spelen. Gameplay moet uiteraard weer van hoog niveau zijn zoals The Witcher 3. Het kiest er dan ook voor om ingewikkelde relaties aan te kunnen gaan, waarbij de toon behoorlijk volwassen moet worden. Belangrijkste is dat je volledige vrijheid hebt in de sekse die je kiest. Dus als jij de biologische Zwitserland wilt uithangen, kan dit. Met alle complexe relaties tot gevolg.

Er is nog maar weinig bekend van deze game, maar met zulke hoge verwachtingen lijkt het mij dat er best wel wat mis kan gaan. Of ik op zulke opties zit te wachten weet ik niet. Wat willen jullie terug zien in Cyberpunk 2077?

Bron: vg247
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer