Ellie is enige speelbare personage in The Last of Us: Part 2

Geplaatst: 14 juni 2018 18:55
Aangepast: 7 juli 2018 11:46

Ellie is het enige speelbare personage in The Last of Us: Part 2. In een interview van IGN met Naughty Dog gaf creative director Neil Druckmann dit aan.

In de spectaculaire en gruwelijke trailer van The Last of Us: Part 2 getoond tijdens de E3 zie je Ellie de Seraphites, een vijandelijke cult, aanpakken. In een gesprek van IGN met de ontwikkelaars van de game, tijdens een uitgebreide demosessie, werd eerst ontkend dat Ellie het enige speelbare personage is, maar dit werd later bevestigd door Druckmann. Op zich geen probleem, want zij kan zich duidelijk goed verdedigen tegen de Seraphites. In het eerste deel speelde je merendeel van de game met Joel en op het einde af en toe met Ellie, misschien dat Naughty Dog ons later nog gaat verrassen, maar voorlopig blijft het bij Ellie.

The Last of Us: Part 2 komt naar de PlayStation 4; de releasedatum is alleen nog niet bekendgemaakt.

Bron: IGN
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer