Geen losse DLC's meer voor Call of Duty Black Ops 4

Geplaatst: 14 juni 2018 17:45
Aangepast: 1 juli 2018 11:31

Activison heeft bekendgemaakt dat je geen losse DLC's meer kunt aanschaffen voor Call of Duty: Black Ops 4. Je moet de season pass aanschaffen om de extra content te kunnen spelen.

De Black Ops season pass biedt twaalf nieuwe maps, vijf nieuwe zombievelden en vier exclusieve personages voor de nieuwe Blackout (Battle Royale) modus. In het verleden werden deze verschillende DLC's onderverdeeld in verschillende packs die je apart kon aanschaffen. Helaas is deze keuze niet meer aanwezig in het vierde deel van Black Ops. Het is alles of niets en dat is jammer, zeker omdat er ook geen Campaign modus is. Op Activision's FAQ pagina voor de Black Ops 4 season pass kun je meer details vinden over hun motivatie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Activision
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer