Video: Ubisoft brengt weer nieuwe trailer uit voor The Division 2

Geplaatst: 14 juni 2018 16:30
Aangepast: 1 juli 2018 11:31

Ubisoft brengt weer nieuwe trailer uit voor Tom Clany's The Division 2. Na alle beelden van de E3 worden we vandaag weer blij gemaakt met de Aftermath trailer.

The Division 2 speelt zich af zeven maanden na de gebeurtenissen in New York City. Washington D.C. staat op het punt om ineen te storten en deze stad moet behouden blijven om de natie bijeen te houden. Als ervaren Division agent is het aan jou en je teamgenoten om deze taak te voltooien. De ontwikkelaars hebben geprobeerd om de feedback van afgelopen twee jaar te gebruiken om de nieuwe game zo goed mogelijk te maken. Gamers kunnen zich aanmelden voor de bèta op thedivisiongame.com/beta. Bekijk de trailer hier.

Tom Clany's The Division 2 komt op 15 maart 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: All Games Delta
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer