Overcooked 2 komt naar alle platforms

Geplaatst: 12 juni 2018 20:10
Aangepast: 7 juli 2018 11:53

Aspirant chefs mogen in de handjes wrijven. Overcooked 2 is namelijk officieel bevestigd. De populaire partygame is een ideale toevoeging aan de indie line-up van Nintendo. Hoe kan het dan ook anders dan dat Reggie Fils-Aimé deze voor de Switch presenteert.

In Overcooked staat chaos centraal. Chefs dienen gerechten te bereiden in chaotische keukens die in dit tweede deel nog hectischer zijn. Team 17 heeft weer hard gewerkt aan de game en op 7 augustus kunnen we daar de vruchten van plukken. De game verschijnt dan op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! 2

Series

Overcooked

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 augustus 2018

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer