Maak het jezelf moeilijker met New Game+ Mode in God of War

Geplaatst:
Aangepast: 1 juli 2018 11:26

Mocht je zo'n digitale masochist zijn die de toch al taaie Baldur en de Valkyrie in God of War met nog meer moeite wil verslaan, dan heeft Santa Monica Studio wat moois voor je in petto. God of War gaat in de nabije toekomst voorzien worden van de veel gevraagde New Game+ modus, welke de moeilijkheidsgraad een paar tandjes opschroeft.

Om je niet compleet berooid door Midgard te laten stiefelen, mag je bij het starten van een New Game+ van de ontwikkelaar netjes enkele upgrades van je vorige game meenemen. Of het nu je volledig geüpgrade Leviathan Axe is, je shiny armor of je favo talismannen, je mag het allemaal meenemen. Gelukkig maar, want je gaat het hard zat nodig hebben, vermoed ik zo'n beetje.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet, maar de mensen van Santa Monica Studio zijn er volgens eigen zeggen hard mee aan het werk. Zodra de New Game+ modus gereed is, wordt deze middels een patch aan de game toegevoegd.

Bron: PlayStation Blog
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer