Het absurde Trover Saves the Universe onthuld door Sony op E3

Geplaatst:
Aangepast: 7 juli 2018 19:24

Tussen al het serieuze gamegeweld door wist Sony tijdens haar persconferentie ook wat gortdroge humor in de mix te gooien door Trover Saves The Universe aan te kondigen. Squanch Games en Justin Roiland, de mede-bedenker van Rick & Morty, hebben er weer een lekker absurde boel van gemaakt, wat direct duidelijk wordt in de trailer.

De eer was aan de awkward Bathtub Guy, welke lekker verantwoord in zijn badkuip zit te gamen, om de eerste beelden van de game te tonen. Een ding is zeker, Trover Saves The Universe wordt een 3D platformer waar zelfs een LSD-gebruiker stijl van achterover slaat.

Voor de echte koele komkommers onder ons komt de game zelfs met PlayStation VR-ondersteuning, mocht je jezelf helemaal willen onderdompelen in dit prettig gestoorde universum. Tip van de makers, dompel jezelf niet te letterlijk onder en speel Trover Saves The Universe dus niet in je badkuip.

Bron: PlayStation E3 Showcase
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.