Downloadnieuws: Bridge Constructor, Crisis on the Planet of the Apes VR, Spring Sales

Geplaatst:

Het is donderdag en zoals gebruikelijk bekijken we dan even het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Bridge Constructor, Crisis on the Planet of the Apes VR, en laatste kan voor de Spring Sales.

XBL - Bridge Constructor

Deze week is Bridge Constructor in de aanbieding voor de Xbox One. In deze game moeten spelers bruggen bouwen over valleien en rivieren. Vervolgens rijden er auto's en vrachtwagens over heen en is het afwachten of jouw brug goed gebouwd is of in elkaar stort. Bridge Constructor en de spin-off Bridge Constructor Stunts zijn nu in de aanbieding met 50% korting.

PSN - Crisis on the Planet of the Apes VR

Nieuwe deze week in de PlayStation Store is Crisis on the Planet of the Apes VR. In deze game speel je als uiterst intelligente aap, die gevangen wordt gehouden. Uiteraard moet je zien te ontsnappen en vervolgens de strijd aan gaan met de mensheid. Crisis on the Planet of the Apes VR is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 voor 14,99 euro. PlayStation Plus-abonnees kunnen de game tot en met 18 april aanschaffen voor 10,49 euro.

XBL, PSN - Spring en Paas Sales

Het is de laatste week van de Spring Sale in de Xbox Live Marketplace en de Paas Sale PlayStation Store. Voor de Xbox One zijn verschillende Dead Rising-games in de aanbieding, maar ook Far Cry 4, Life is Strange en Metal Gear Solid V. Voor de PlayStation 4 zijn ook mooie deals, waaronder Battlefield 1 Revolution, The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition en The Witcher 3: Wild Hunt.

Lees meer