Downloadnieuws: Grand Theft Auto V, Battlefield 1 en Assassin's Creed Origins

Geplaatst: 22 maart 2018 10:00

Het is vandaag weer donderdag en zoals iedere week betekent dit dat het weer tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar leuke nieuwe games en aanbiedingen die te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Grand Theft Auto V, Battlefield 1 en Assassin's Creed Origins.

PSN †Battlefield 1

In de PlayStation Store zijn er deze week ook weer een aantal aanbiedingen te vinden. Zo is Battlefield 1 tot en met 12 april te koop voor 19,99. Daarnaast is de Premium Pass ook met korting te krijgen.

XBL †Grand Theft Auto V

Een van de grootste games die in de afgelopen jaren uit is gekomen is deze week voor de zoveelste keer met korting te verkrijgen. In Grand Theft Auto V kruip je in de huid van drie verschillende unieke personages; Michael, Trevor en Franklin. Naast dat GTA V een geweldig verhaal heeft, kun je je in de open world helemaal uitleven met wat je maar wilt doen. Grand Theft Auto V is vanaf nu te verkrijgen met 50% korting.

PSN †Assassin's Creed Origins

Baan je een weg door het oude Egypte, zeil over de Nijl en vecht tegen de wilde beesten die zich daar bevinden. In deze Assassin's Creed is Ubisoft all out gegaan, zo is het vechtsysteem opnieuw gemaakt en kun je een historische tour nemen door het oude Egypte. De game is tot 12 april met maar liefst 40% korting te vinden in de PlayStation Store.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer