Downloadnieuws: Rocket League-DLC, Forza Sale en Life is Strange: Before the Storm

Geplaatst: 8 maart 2018 10:00
Aangepast: 7 april 2018 00:00

Het is donderdag en zoals gebruikelijk is het dan tijd voor het downloadnieuws. Hierbij bekijken we nieuwe games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Rocket League-DLC, een Forza Sale en Life is Strange: Before the Storm - Episode Farewell.

Steam, PSN, XBL - Rocket League: DC Super Heroes DLC-pack

Fans van Rocket League kunnen nu aan de slag met het DC Super Heroes DLC-pack. Deze content zit vol met superhelden-auto's en -items. Zo bevat het de Batmobile uit The Dark Knight-films en de klassieke Batmobile uit de 1989 Batman-film. Spelers kunnen daarnaast hun auto aanpassen met Decals en Player Banners van verschillende DC-personages. Het gaat om items van Batman, Green Lantern, The Flash, Aquaman, Cyborg, Wonder Woman, Green Arrow, en Superman. Het DC Super Heroes DLC-pack is nu verkrijgbaar voor 3,99 euro.

XBL - Forza Sale

Deze week is er een Forza Sale aan de gang in de Xbox Live Marketplace speciaal voor Xbox One Gold-abonnees. Zo kan er gekozen worden voor de Forza Horizon 2 Car Pass DLC met 80% korting, de Forza Horizon 3 en Forza Horizon 2 bundel met 50% korting, en Forza Horizon 3 VIP DLC met 70% korting. Daarnaast is de Standaard Edition, Deluxe Edtion en de Ultimate Edition van Forza Motorsport 6 aan te schaffen met respectievelijk 33% korting, 25% korting en 20% korting.

Steam, PSN, XBL - Life is Strange: Before the Storm - Farewell

Life is Strange: Before the Storm is toe aan zijn laatste episode. Eigenlijk gaat het hier om de bonus-episode Farewell, die alleen beschikbaar is voor bezitters van de Limited Edition. Deze episode draait volledig om een jonge Max en Chloe, die langzaam afscheid van elkaar moeten nemen aangezien Max gaat verhuizen. Een leuke extra is dat de originele stemacteurs van Max en Chloe (Hannah Telle en Ashly Burch) te horen zijn in deze episode. Life is Strange: Before the Storm - Farewell is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees meer