Downloadnieuws: Watch Dogs 2, Electronic Arts Sale en Pinstripe

Geplaatst:

We zijn aanbeland bij de donderdag en uiteraard is het dan tijd voor het downloadnieuws. Zoals gebruikelijk bekijken we hierbij een aantal nieuwe games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Watch Dogs 2, een Electronic Arts Sale en Pinstripe.

XBL - Watch Dogs 2

Deze week zijn er verschillende versies van Watch Dogs 2 in de aanbieding voor de Xbox One. Zo krijg je 60% korting op de Complete Edition en de Season Pass, en 67% korting op de Gold Edition. Mocht je liever gaan voor de standaard editie of de Deluxe Edition van de free-roaming game dan krijg je maar liefst 70% korting.

PSN - Electronic Arts Sale

In de PlayStation Store zijn diverse games van Electronic Arts verkrijgbaar met een flinke korting. Wat te denken van Star Wars Battlefront 2, Need for Speed: Payback en FIFA 18 voor 29,99 euro per stuk. Daarnaast is de Battlefield 1 Revolution Edition in de aanbieding voor 19,,99 euro, Titanfall 2: Ultimate Edition voor 14,99 euro en Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition voor 11,99 euro.

XBL - Pinstripe

In Pinstripe speel je als de ex-minister Teddy, die zijn driejarige dochter probeert te vinden. Deze is gekidnapt en meegenomen naar de hel, die in de game als een bevroren wereld is vormgegeven. Tijdens het avontuur kom je achter de duistere geheimen van Teddy, die het gevecht met de demon Mr. Pinstripe aan moet gaan. Pinstripe is nu via Xbox Live Marketplace verkrijgbaar voor de Xbox One. De game komt 13 februari ook naar de PlayStation 4.

Lees meer