Video: Minecraft: Story Mode krijgt releasedatum

Geplaatst: 2 september 2015 12:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Telltale Games, bekend van The Walking Dead en The Wolf Among Us, released op 30 oktober zijn nieuwe titel Minecraft: Story Mode. De game gaat hetzelfde spelen als voorgaande avonturen, maar dan overgoten met een heerlijk Minecraft sausje.

In Minecraft: Story Mode kruip je in de huid van Jesse die samen met drie vrienden de Ender Draak hebben verslagen. Op EnderCon ontdekken ze alleen dat er iets goed mis is. Ze moeten namelijk samen de Order van de Steen vinden en zo de wereld redden.

Minecraft: Story Mode biedt spelers, net als voorgaande titels keuzes die de wereld op cruciale manieren veranderen. Het verhaal wordt in vijf episodes verteld en is enkel verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Gadgy
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer