The Order: 1886 in nog geen zes uur uit te spelen'

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Hoewel The Order: 1886 nog moet uitkomen, is een YouTuber PlayMeThrough, erin geslaagd om de game in nog geen zes uur uit te spelen.

De ontwikkelaar, Ready at Dawn, liet onlangs nog weten dat een langere game niet perse beter hoef te zijn. "Je moet het zien als een film: langere films zijn niet per definitie beter", laat de ontwikkelaar weten.

The Order: 1886 heeft alleen een singleplayer, niets meer dan dat. Je kunt erover discussiëren of je daar 60 euro voor mag vragen, vooral als de game niet meer dan zes uur duurt. "Vroeger waren alle games singleplayers, die je opnieuw kon spelen", laat Ready at Dawn weten. "Wij hebben een singleplayer neergezet die net zo leuk is als je het opnieuw speelt", vult de ontwikkelaar aan.

The Order: 1886 moet deze week, op 20 februari uitkomen op de PlayStation 4. We zijn benieuwd wie van jullie de game gaan halen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer