Square Enix heeft update voor Chrono Trigger uitgebracht

door Philip Zeldenthuis
 • Bron: Steam community
 • Square Enix heeft de update voor de pc-versie van Chrono Trigger uitgebracht. Deze aangekondigde update doet de game grafisch meer lijken op de originele SNES-versie.

  De update biedt de mogelijkheid om in de grafische instellingen de Original modus te kiezen. Hiermee verwijder je het filter dat de pixel-art sprites met elkaar mengt en dat voor vele fans een grote teleurstelling was. De fonts en dialoogvensters zijn ook aangepast en in aankomende updates willen ze de UI (user interface) verbeteren voor een betere ervaring met de controller/keyboard en krijgen de animaties een hogere resolutie. Bekijk alle patch notes .  Chrono Trigger is nu verkrijgbaar voor de pc.

  Reacties

  Peter (12 april 2018 - 09:37)
  Peter
  • Diehard
  • 3029 reacties

  Chrono Trigger op de pc... Ik vrees dat enkel oude SNES eigenaren de titel hierop eventueel nog een keer spelen, maar ik kan elke pc-elitist wel sterk aanraden om je even over de graphics (je ziet immers pixels, en daarvan krijgt pc master race altijd uitslag of niesaanvallen) heen te zetten en deze ongelooflijk goeie game te spelen!

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked