Street Fighter Board game verschijnt op Kickstarter

door Rebecca Nieuwenhuis
 • Bron: Kickstarter
 • Kickstarter staat natuurlijk bomvol met de meest uiteenlopende ideëen. Ook vandaag blijkt weer dat sommige van die ideeën behoorlijk tof zijn. Er verscheen namelijk een Street Fighter Board game met de naam Street Fighter: The Miniatures Game.

  Een klein geschenkje uit de hemel voor de fans van Street Fighter gaat het waarschijnlijk wel wezen. Vooral wanneer je de onderstaande video bekijkt, waarin de personages tot leven komen in mini figurines die gebruikt gaan worden in de game.  Het goede nieuws is dat deze sowieso gaat komen, het doel is namelijk al bereikt en de campagne loopt nog 25 dagen. Kun jij vast sparen.

  Reacties

  ManOfMayhem (10 april 2018 - 11:44)
  ManOfMayhem
  • Dude
  • 43 reacties

  First of all: I see Akuma (of Gouki, wat jij wilt), I upvote. Second of all: beste mensen van de Totaku figurines-fabriek, zo horen miniatuurtjes eruit te zien. Die gedrochten die de GameMania voor 15 euries de pop probeert te slijten, verbleken in kwaliteit bij deze.

  Maar ff wat anders. Hoeveel boardgames met een game/film/whatever-thema gaan we nog krijgen en wie de frick gaat ze ook echt spelen dan? Na drie miljoen edities van Monopoly (heeft ook een SF-versie) en Risk kan ik me niet voorstellen dat mensen nog massaal aan de game gerelateerde bordspelletjes gaan, al blijft het wel epic om je onvermijdelijke verlies te couperen door de hele flikkerse handel door de kamer te Shoryukennen.

  Peter (10 april 2018 - 13:09)
  Peter
  • Diehard
  • 3030 reacties

  Met de Monopoly versies mag het wat mij betreft ook echt wel afgelopen zijn ja.

  95.79.30.xxx (Gast) (13 april 2018 - 23:46)

  Hello. And Bye.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked