Call of Duty WWII krijgt nieuwe Winter Siege trailer

door Rebecca Nieuwenhuis
 • Bron: Call of Duty
 • Het eerste community event van Call of Duty WWII staat op het punt te beginnen. Het event draagt de naam Winter Siege en brengt allerlei nieuwe dingen met zich mee om spelers opnieuw te verleiden tot spelen. Een trailer biedt ons vast een blik op wat we kunnen verwachten.

  Spelers kunnen als eerste genieten van een nieuwe map. Het gaat om de winterversie van Carentan. Headquarters past zich ook aan aan het koude weer en krijgt bezoek van een nieuwe Quartermaster. Deze richt zich op Supply Drops gevuld met warme kleding, in de vorm van cosmetische items en weapon skins, om de winter door te komen.  Fans van de klassieke modus Gun Game kunnen ook hun lol op, deze modus komt namelijk mee met het event. Dit wordt aangevuld met diverse double XP-wedstrijden. Duidelijk wordt dat je jezelf in ieder geval niet hoeft te vervelen met de feestdagen.

  Het Winter Siege event gaat op 8 december van start voor alle platforms. Meedoen aan het event kan tot en met 2 januari, waarna de game weer zijn normale uiterlijk aanneemt.

  Game informatie

  Call of Duty: WWII

   call-of-duty-wwii
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   03 november 2017
   Genre:
   Shooter
   Ontwikkelaar:
   Sledgehammer Games
   Uitgever:
   Activision

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked