Niantic brengt deze week nieuwe dingen naar Pokémon GO

door Rebecca Nieuwenhuis
 • Bron: Pokémon GO Live
 • Goed nieuws voor de mensen die nog steeds weer en wind trotseren om Pokémon GO te spelen. Eind van de week heb je namelijk des te meer reden om de straat op te gaan. In een bericht op diens site maakte ontwikkelaar Niantic bekend dat we deze week nog enkele nieuwe dingen aan de mobiele game kunnen verwelkomen.

  Het belangrijkste is natuurlijk dat er weer eens nieuwe Pokémon te vangen zijn. Ten tijde van het Halloween Event zagen we al enkele nieuwe toevoegingen vanuit de Hoenn-regio, maar eind van deze week zal dit aantal maar liefst met 50 aangevuld worden. Welke dit precies zijn, houdt Niantic nog even voor zich. Wel wordt duidelijk dat we in ieder geval de starters Treecko, Mudkip en Torchic kunnen verwachten.  Nog opvallender is dat Niantic van plan is om een geheel weersysteem naar de applicatie te brengen. Wanneer je naar buiten kijkt en het regent, zal dit binnen de app ook geregistreerd worden. Dit zorgt er dan weer voor dat je dikkere kans hebt op water Pokémon. Nog een reden om Buienradar in de gaten te houden dus. Het weersysteem registreert naast regen ook zon, sneeuw en de diverse seizoenen. In deze periodes zullen bijbehorende Pokémon vaker voorkomen en specifieke aanvallen een stuk effectiever zijn in battles.

  Ook de exacte datum waarop al dit moois naar je telefoon komt laat Niantic nog even in het midden. Al zou dat wel "later deze week" moeten zijn. Heb je tenminste nog wel de tijd om je regenjas en warme kleding even op te zoeken.

  Game informatie

  Pokémon GO

   packshot niet beschikbaar
   Platform:
   Android
   Releasedatum:
   15 juli 2016
   Ontwikkelaar:
   Niantic Labs
   Uitgever:
   Nintendo

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked