Nintendo Minute toont 20 minuten Metroid: Samus Returns

door Timo de Hoop
 • Bron: Dualshockers
 • In de nieuwste video van Nintendo Minute kunnen we twintig minuten lang nieuwe beelden zien van Metroid: Samus Returns. In de video krijgen we niet alleen gameplay te zien maar ook de nieuwe amiibo waarvan de functionaliteit in het spel ook getoond wordt.

  De terugkeer naar 2D is echter wel een grote wens van de vele fans die de Metroid-serie rijk is. In de video zien we vloeiende gameplay, mooie lichteffecten en de sidescrolling metroid gameplay uit de jaren '90. Wel zorgt dat ervoor dat de game op het eerste gezicht nogal kaal oogt in tegenstelling tot de grote 3D games. De amiibo biedt naast een extra Reserve Tank ook nog extra's zodra je de game uit hebt gespeeld.  MercurySteam is de nieuwe ontwikkelaar en heeft eerder ervaring gehad met Castlevania: Lords of Shadow. Laten deze twee series het schoolvoorbeeld zijn voor het type game waar een heel genre zijn naam aan heeft mogen ontlenen, namelijk MetroidVania (waar zou de naam toch aan zijn ontleend). De keuze voor deze ontwikkelaar is dus geen onlogische.

  Deze wens voor een old school 2D versie gaat 15 september in vervulling als Metroid: Samus Returns uit komt op Nintendo 3DS.

  Game informatie

  Metroid: Samus Returns

   metroid-samus-returns
   Platform:
   Nintendo 3DS
   Releasedatum:
   15 september 2017
   Genre:
   Actie
   Ontwikkelaar:
   Nintendo
   Uitgever:
   Nintendo

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked