Releasedatum One Piece: Unlimited World Red aangekondigd

door Timo de Hoop
 • Bron: Persbericht Bandai Namco
 • Bandai Namco heeft de releasedatum van One Piece: Unlimited World Red aangekondigd. De game komt eind deze zomer uit voor de pc en PlayStation 4 en iets later voor de Nintendo Switch. De game krijgt ook 4K-ondersteuning.

  De game neemt je mee in het verhaal van Monkey D. Luffy en zijn piratenbende. Zij ontmoeten Pato, een geheimzinnige wasbeer, die ze op avontuur neemt naar de Forgotten Island. Het team van Luffy wordt ontvoerd door een duister figuur. Je kruipt in de huid van Luffy en gaat samen met Pato op avontuur om hen te bevrijden. Het meest opmerkelijke is dat de game nu al is aangekondigd met een ogenschijnlijk aantal DLC, namelijk meer dan veertig. Als je moet betalen voor alle DLC dan mag je zelf op zoek naar een schatkist vol florijnen.  De makers beloven 4K op de PlayStation 4 Pro en pc. Daarnaast komt de game ook uit voor Nintendo Switch. De Switch-versie biedt je de mogelijkheid om deze game onderweg te spelen. Voor alle versies geldt dat Namco Bandai zestig frames per seconde belooft.

  One Piece: Unlimited World Red staat gepland voor 25 augustus 2017 op de PlayStation 4 en pc. In september komt de game ook uit voor de Nintendo Switch. Een exacte release voor de Switch is niet gegeven.

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked