Gerucht: Nintendo werkt aan mobiele game van The Legend of Zelda

door Rudy Wijnberg
 • Bron: Wall Street Journal
 • Het gerucht doet de ronde dat Nintendo werkt aan een mobiele The Legend of Zelda-game. Niet vreemd, de gamegigant is namelijk aan het experimenteren op de mobiele markt. Nintendo heeft inmiddels drie games op de mobiele markt, een vierde staat op het programma en nu is dus mogelijk een vijfde op komst.

  Veel is er nog niet bekend, maar insiders melden bij The Wall Street Journal dat de game op het programma staat en moet uitkomen na de mobiele Animal Crossing-game. Eerder heeft Nintendo Mittomo, Super Mario Run en Fire Emblem Heroes op de markt gebracht. Super Mario Run blijkt echter minder winstgevend dan het bedrijf in eerste instantie dacht. Fire Emblem Heroes bestaat uit freemium-content en levert middels microtransacties meer op. Het kan dus zomaar zo zijn dat The Legend of Zelda een freemium game wordt.

  Reacties

  86.93.74.xxx (Gast) (15 mei 2017 - 22:47)

  Als dit waar is, ben ik erg benieuwd naar het concept dat men gaat uitwerken. Bij Zelda heeft de laatste jaren gameplay in in dienst gestaan van de game. Met name de mogelijkheid van besturing stond centraal.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked