Uncharted 4-multiplayer krijgt update

door Alex Zweers
 • Bron: PlayStation Blog
 • De multiplayer van krijgt morgen een update. Dit heeft Sony zojuist bekendgemaakt op de officiële PlayStation Blog. Naast een nieuwe modus en wapens zijn er ook nieuwe skins toegevoegd aan de update.

  De update voegt onder andere de King of the Hill-modus toe aan de multiplayer van de game. In deze modus strijden er twee teams om een zo hoog mogelijk score te behalen. Wanneer je de scorelimiet hebt behaald is het aan het verliezende team een comeback te maken door het proberen te veroveren van Victory Hill. Als dit ook nog eens lukt, dan krijgt het tweede team een tweede kans.  Er worden personageskins van Savage Starlight, gebaseerd op The Last of Us. Verder worden er nog nieuwe taunts toegevoegd en krijgt de game tot slot nog een arsenaal aan nieuwe wapens. Zo is er een INSAS, Type-95 en Competition Pistol met scope toegevoegd aan de update. Er is ook een nieuwe map toegevoegd, maar deze is niet vanaf morgen beschikbaar. De extra content is vanaf morgen middels een gratis patch te downloaden vanaf 17 maart aanstaande.

  kreeg van ons vijf uit vijf gouden sterren toebedeeld, overigens de enige game in 2016 die van ons zo'n hoge reviewscore kreeg. Jullie kozen de game ook nog eens tot , waar wij het uiteraard helemaal in konden vinden.

  Game informatie

  Uncharted 4: A Thief's End

   uncharted-4-a-thief-s-end
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   10 mei 2016
   Genre:
   Actie, Avonturen
   Ontwikkelaar:
   Naughty Dog
   Uitgever:
   Sony

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked