Nintendo laat mogelijkheden van Switch zien in een reclamespotje

door Alex Zweers
Nintendo laat de verschillende mogelijkheden van de Nintendo Switch zien in een reclamespotje. Je kunt het reclamespotje hieronder bekijken. We zien onder andere dat je de console mee kunt nemen bij het bezoek aan het toilet, of mee naar een verjaardag en de multiplayer mogelijkheden van het apparaten worden ook nog eens aangestipt.

kan gespeeld worden in splitscreen met vier Joy-Con-controllers. Door de apparaten met elkaar te verbinden is het mogelijk om lokaal met acht spelers tegelijk een game te spelen op de Nintendo Switch.De Nintendo Switch is vanaf 3 maart aanstaande wereldwijd verkrijgbaar. Wij gaan binnenkort aan de slag met de console en daarover lees je alles terug op Gameliner.

Game informatie

Mario Kart 8 Deluxe

  mario-kart-8-deluxe
  Platform:
  Nintendo Switch
  Releasedatum:
  28 april 2017
  Genre:
  Racing
  Ontwikkelaar:
  Nintendo
  Uitgever:
  Nintendo

Reacties

nintendofanboy4evaer (Gast) (29 januari 2017 - 13:04)

hey is het ook mogelijk om met de switch 4 mensen op de tv te spelen en dat er dan 2 op de switch spelen dus dat er een totaal van 6 mensen spelen?

groeten
nintendofanboy4eva

Mr.Alex (29 januari 2017 - 14:11)
Mr.Alex
 • Diehard
 • 3800 reacties

  nintendofanboy4evaer (Gast) schreef:
   hey is het ook mogelijk om met de switch 4 mensen op de tv te spelen en dat er dan 2 op de switch spelen dus dat er een totaal van 6 mensen spelen?

   groeten
   nintendofanboy4eva


Ik denk dat dit afhankelijk is van welke game je gaat spelen. In het geval van Mario Kart kan dit niet. De optie is of 4 player co-op (op één console (op televisie of op de Switch-scherm zelf)) en met vier Joy-Con- en/of pro-controller(s), of allemaal via een lokale verbinding tot maximaal 8 spelers. In dit laatste geval speel je dus allemaal op je eigen Switch als soort handheld (maar dit kan ook weer op de televisie als soort lan).

A-symmetrische gameplay zoals we gewend zijn op de Wii U bestaat niet meer met de komst van de Switch. Je kunt helaas niet op de televisie de game spelen en op de Switch-scherm dingen selecteren. Je zet de Switch in een docking station als je een game verder wil spelen op de televisie.

Plaats reactie:

  Bold Spoiler
  smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked