Xbox One games gratis naar Oculus Rift te streamen

door Bobby Grasso
 • Bron: Persbericht Microsoft
 • Xbox One-games kunnen gratis naar de Oculus Rift gestreamd worden. Dit maakt Microsoft middels een persbericht bekend. De app die het streamen mogelijk maakt, de Xbox One Streaming naar Oculus Rift-app, verschijnt 12 december in de Oculus Store.

  De app maakt via het thuisnetwerk verbinding met jouw Xbox One. Wanneer de app verbonden is, worden de beelden automatisch naar de Oculus Rift gestreamd . De beelden op de Oculus kunnen getoond worden in drie verschillende VR-omgevingen, dit zijn welteverstaan: "Citadel", "Retreat" en "Dome".  De app gaat favorieten van de fans bevatten, zoals: , en . Ook worden de grootste sportgames, indie-games, Backward Compatible Xbox 360-games, en nog meer titels die in 2017 uitkomen beschikbaar gesteld. Gaat Microsoft dan toch de concurrentie met de PlayStation VR aan?

  Reacties

  UniQ Gamer NL (24 november 2016 - 17:38)
  UniQ Gamer NL
  • Boss
  • 1159 reacties

  Ik heb één keer streamen van Xbox One naar pc geprobeerd, maar ik vind het echt ruk. Met die delay zijn veel games onspeelbaar voor mij. Dat zal ook wel zo zijn als je het naar een Rift streamt. Dan doe ik liever mijn beamer aan, dan heb ik ook een thuisbioscoop waar vrienden ook van kunnen genieten, zonder netwerkdelay

  Peter (24 november 2016 - 18:10)
  Peter
  • Diehard
  • 3005 reacties

  Precies wat je nu aangeeft UniQ Gamer NL was ik al bang voor .

  Beetje triest als het niet goed werkt. Maar ja, een eigen uniek VR apparaat voor de Xbone kan ik mij ook goed voorstellen dat ze daar geen heil in zien. Dit gaat het naar mijn verwachting in ieder geval ook niet worden.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked