Check al onze gamescom content hier!

Zuid Korea krijgt avondklok

Het is geen geheim dat mensen soms te lang zitten te gamen in Zuid Korea. Laatst was er weer een dramatisch verhaal over een stel die hun kind vergeten was, omdat ze aan het gamen waren. Het kind stierf.

De regering van Zuid Korea wilt dit nu voorkomen door 's avonds en 's nachts het internet dicht te knijpen en de servers uitschakelen van verschillende MMO's. Er zijn al aantal ontwikkelaars die deze maatregelen hebben geaccepteerd.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?