Zoveel ruimte nemen next-gen games in beslag

Geplaatst:
Aangepast: 21 september 2020 09:00

Sony maakte bekend hoeveel ruimte een aantal van hun next-gen games voor de PlayStation 5 in zullen nemen op de hard drive. Op de pagina van de PlayStation website, op de pagina 'game specifics', kun je onderaan iedere pagina de minimale ruimte vinden die een game inneemt.

Spider-Man: Miles Morales heeft minimaal 50 gigabyte van de hard drive nodig. En de Ultimate Launch Edition, die een remaster bevat van Insomniac's Spider-Man, heeft een ruimte van 105 gigabyte nodig. Niet bij alle games staat tot nu toe aangegeven hoeveel GB ze in gaan nemen op de hard drive. Bij onder andere Destruction Allstars en Sackboy: A Big Adventure, worden geen gigabytes benoemd. Maar de remake van Demon Souls vraagt een behoorlijke 66 gigabyte. Natuurlijk hebben we al ergere dingen gezien. Call of Duty: Warzone alleen neemt op dit moment al 84 gigabyte in op de Xbox, na de laatste update. Het is goed om alvast een idee te hebben hoeveel ruimte de next-gen games gaan vragen, vooral als je van plan bent om een digital-only versie van de PS5 aan te schaffen. En voor hen die het nog niet gelukt is: Sony bood eerder hun excuses aan voor de chaos rondom de pre-orders en gaf aan dat er in de komende dagen meer consoles aangeboden gaan worden.

onbekend

De PlayStation 5 komt in Europa uit op 19 november.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord