Zomerse snelheid in DLC Forza 3

Het is in veel delen ons land zomers weer, reden genoeg dus voor Microsoft om het 'Summer Velocity Car' pakket voor Forza Motorsport 3 uit te geven.

Het pakket is vanaf vandaag te downloaden via de Xbox Live Marketplace voor 400 Microsoft Points en bevat tien nieuwe auto's. Het gaat om de volgende wagens: Lotus Evora Type 124 Endurance Racecar, Mercedes-Benz SLK 55 AMG, BMW Motorsport X6M, Morgan Aero SuperSports, Bertone Mantide, Mazda Mazdaspeed 3, de Ford Fusion Sport, Subaru Legacy B4 2.5GT (alle 2010 modellen) en 2009 Chrysler Jeep Grand Cherokee SRT8.

Daarnaast is de Peugeot 308 RCZ gratis te downloaden voor iedereen die geen zin heeft om punten neer te leggen. Heb je nog punten nodig om deze downloadable content te kopen? Met 800 Microsoft Points moet dat lukken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?