Zombies vallen opnieuw aan in Dead Space 2

Vandaag konden we uit een vacature op LinkedIn opmaken dat EA druk bezig is aan een vervolg op het succesvolle Dead Space. In de vacature valt immers te lezen dat Dead Space 2 'in de laatste stadia van voorproductie' is, en dat de ontwikkelaar dringend opzoek is naar iemand die kan werken aan het vechtsysteem en de besturing.

Ook konden we uit de vacature opmaken dat er in de komende maanden hard gewerkt zal worden aan het tweede deel. Enkel de navigatie en de gevechtsmechanismen staan voorlopig op punt. De game zou in de toekomst de standaard zetten voor 'actievolle, door het verhaal gedreven consolegames'.

Het vervolg op Dead Space komt niet geheel onverwacht, zeker ook omdat er al langer geruchten de ronde gaan dat Visceral Games, onderdeel van EA, druk bezig is aan Dead Space 2. De directeur van EA gaf ook al aan dat hij graag opvolgers zou zien op diverse franchises van de uitgever. Zijn wens werd hiermee volledig ingewilligd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?