Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Zombies en Retail Row terug in Fortnite

Spelers van Fortnite verwelkomen Retail Row, een bekend gebied in de game, terug op de map. Hiermee is er afscheid genomen van de Mega Mall. Daarnaast doen de zombies opnieuw hun intrede.

Met de komst van Fortnite Season X patch V10.10 nemen spelers afscheid van de Mega Mall en verwelkomen zij het Retail Row-gebied terug in de game. Ook de zombies, die de spelers wellicht nog kennen van het zesde seizoen, keren terug naar deze plek. De zombies werden destijds geïntroduceerd tijdens een Halloween-event in de game. En dit zorgde voor frustratie bij sommige Fortnite-fans, omdat de zombies 'builds' van spelers konden vernietigen. Het is de moeite waard om zombies uit te schakelen, want bij een eliminatie mogen spelers rekenen op wapen, consumable of ammo-drops.

Fortnite zombies

Naast het Retail Row-gebied en de zombies, zijn ook de eerder aangekondigde B.R.U.T.E-aanpassingen uitgerold in deze patch. Zo heeft de mech nu bijvoorbeeld een laser, waardoor spelers beter kunnen herkennen of zij het doelwit zijn.

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?