Saints Row 2
  • ONTWIKKELAAR Volition
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 oktober 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Zombie minigame in Saints Row 2

Saints Row 2 timmert hard aan de snelweg om een naam voor zichzelf te maken. Het nieuwtje dat de minigame "Zombie Uprising" zijn intrede maakt in de Criminele free-roamer maakte vele bleke gezichtjes blij.

De minigame is zelfs volledig 3D, en bevat meer sfeer dan je zou verwachten.
Hoewel ik zelf totaal geen fan ben van free-roamers begin ik nu toch ook wel een beetje uit te kijken naar SR2.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?