Zoeken naar genezing in Nier

Square Enix heeft vandaag de debuut trailer vrijgegeven voor hun nieuwe actie game Nier. Ook is de officiële site vandaag de lucht in gegaan.

In Nier speel je met het gelijknamige hoofdpersonage en probeer je een manier te vinden om je dochter, die besmet is met het 'Black Scrawl' virus, weer beter te maken. Nier staat in de planning voor 2010, en zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?