Zo ziet Thor eruit in God of War: Ragnarök

Geplaatst:

De Noorse dondergod Thor gaat een flinke rol spelen in de nieuwe God of War-game. We krijgen alvast een voorproefje hoe hij eruit komt te zien.

Nee, het lijkt niet op Marvels design, dat kan ik je nu al vertellen. Deze versie van Thor staat een stuk dichterbij de mythologische en originele versie van de dondergod. Het is een flinke vent, met een bos ruig haar. De pens is ook zeer aanwezig, goed voor het koude weer zullen we maar zeggen. De iconische Mjölnir hamer is ook aanwezig in de handen van Thor. De tweet is afkomstig van het account van Raf Grassetti. Hij werkt als art director voor God of War: Ragnarök. De actiegame sloot gisteren de PlayStation Showcase 2021 af. Daar zagen we eindelijk gameplay van God of War: Ragnarök.

God of War: Ragnarök is beschikbaar in 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. God of War: Ragnarök is onlangs uitgesteld.

Bron: Raf Grassetti
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord