The Last of Us Part 2
  • ONTWIKKELAAR Naughty Dog
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 juni 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Zo wil Naughty Dog spoilers tegenhouden

De spoilers voor The Last Of Us: Part II verspreiden zich snel en het worden er ook steeds meer. Comment sections zijn niet meer veilig. Naughty Dog probeert dit tegen te houden met een nieuwe feature van Twitter.

We gaan het nu niet over de inhoud van de spoilers hebben, maak je maar geen zorgen. De rest van het internet is helaas minder veilig voor diegenen die zich verstoppen voor de spoilers van de langverwachte game. Gamestudio Naughty Dog probeert een steentje bij te dragen om hun volgers te beschermen voor spoilers door gebruik te maken van een nieuwe feature van Twitter, die jou laat bepalen wie er wel en niet op jouw post mag reageren. De feature is er pas net en is nog in de testfase, maar de game ontwikkelaar maakt er al dankbaar gebruik van. Voor nu is deze tool nog niet voor het grote publiek beschikbaar, maar zodra hij officieel wordt uitgebracht kun je per Tweet bepalen of iedereen, alleen jouw volgers, of alleen mensen die jij noemt in de Tweet erop kan reageren.

The Last Of Us Part II

We hoeven de spoilers nog maar even te ontwijken, want The Last Of Us: Part II komt uit op 19 juni 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?