Zo wil Naughty Dog spoilers tegenhouden

Geplaatst:
Aangepast: 22 mei 2020 23:22

De spoilers voor The Last Of Us: Part II verspreiden zich snel en het worden er ook steeds meer. Comment sections zijn niet meer veilig. Naughty Dog probeert dit tegen te houden met een nieuwe feature van Twitter.

We gaan het nu niet over de inhoud van de spoilers hebben, maak je maar geen zorgen. De rest van het internet is helaas minder veilig voor diegenen die zich verstoppen voor de spoilers van de langverwachte game. Gamestudio Naughty Dog probeert een steentje bij te dragen om hun volgers te beschermen voor spoilers door gebruik te maken van een nieuwe feature van Twitter, die jou laat bepalen wie er wel en niet op jouw post mag reageren. De feature is er pas net en is nog in de testfase, maar de game ontwikkelaar maakt er al dankbaar gebruik van. Voor nu is deze tool nog niet voor het grote publiek beschikbaar, maar zodra hij officieel wordt uitgebracht kun je per Tweet bepalen of iedereen, alleen jouw volgers, of alleen mensen die jij noemt in de Tweet erop kan reageren.

We hoeven de spoilers nog maar even te ontwijken, want The Last Of Us: Part II komt uit op 19 juni 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord