Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Empire: Total War

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 15 maart 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Zo voer je oorlog in Empire: Total War

Al van kinds af aan zit het er bij jongens ingebakken dat oorlog voeren cool is. Nu weten we dat echte oorlog niet goed is, maar dat wil niet zeggen dat het naspelen ervan slecht is.

Aangezien je de houten geweertjes op deze leeftijd wellicht wat ontgroeid bent, is het maar goed dat er ook gewoon goede strategy-games gemaakt worden. In februari van 2009 zal Empire: Total War verschijnen.

Om alvast in de stemming te komen, bekijk je natuurlijk snel de nieuwe trailer van Empire: Total War.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?