Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wii Music

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Zo speel je piano op je Wii

Wii Music is een variant in het muziekgenre. Waar Guitar Hero en Rock Band je met 'echte' instrumenten laten spelen, gebruik je in Wii Music alleen je controllers. Voordeel hiervan is natuurlijk de lagere prijs. Maar of het ook goed werkt, is een tweede. In deze video zie je in ieder geval hoe dat zit bij de piano.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?