Zo speel je alle karakters vrij in Super Smash Bros. Ultimate

Geplaatst: 9 december 2018 13:20

Het kan je niet ontgaan zijn dat het langverwachte Super Smash Bros. Ultimate eindelijk uit is. Terwijl onze Devin op de redactie druk bezig is de laatste hand te leggen aan zijn review, ben jij misschien al begonnen. Maar hoe speel je al die karakters vrij?

Mocht je zelf willen ontdekken hoe je alle 74 karakters van het rooster vrijspeelt, lees dan niet verder. Dat kan namelijk afbreuk doen aan je game beleving. Waarschijnlijk zou je dan überhaupt dit artikel niet lezen, want spoilers. Wanneer je de game voor het eerst start heb je, buiten de World of Light, de beschikking tot een handjevol Nintendo-karakters. Om een beetje de blits te kunnen maken, wil je je vechtskills natuurlijk ook met de andere personages laten zien. Om deze vechters vrij te spelen zijn er verschillende manieren.

onbekend

De eerste methode om de personages vrij te spelen is door gewoon de game te spelen. Speel bijvoorbeeld World of Light en uiteindelijk dagen ze je stuk voor stuk uit. Dit kan natuurlijk wel even duren, dus als je daar niet het geduld voor hebt zijn er methodes waardoor je het proces wat kan versnellen. De snelste manier is om met slechts één leven het gevecht aan te gaan tegen een vriend of de AI en jezelf op te offeren. Op die manier speel je snel potjes en wordt je ook snel uitgedaagd door een nieuw personage. Vanzelfsprekend moet je die gevechten wel winnen om ze definitief vrij te spelen. Mocht je wel tijd willen spenderen aan het unlocken van nieuwe vechters, dan kan dat via Classic Mode. Een run in classic mode duurt ongeveer tien minuten, dus voordat je alle personages in je rooster hebt staan ben je wel even verder.

Veel plezier met het vrijspelen van de vechters en wellicht treffen we elkaar op het strijdveld! Super Smash Bros. Ultimate is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Destructoid
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord