Zo lang duurt het om Dying Light 2 uit te spelen

Geplaatst:

Ben jij nou benieuwd hoeveel uur je in Dying Light 2 kan steken? Dan heb je geluk, want ontwikkelaar Techland heeft de cijfers voor de game onthuld.

We zien dat je het verhaal kan uitspelen in ongeveer 20 uur. Is dat niet goed genoeg? Je kijkt al snel tegen 80 uur aan als je het verhaal en alle side-quests wil doen. Ga je echt voor de volledige 100% run? Bereid je dan maar voor, want als je alle content wil uitspelen die Dying Light 2 te bieden heeft, dan ben je meer dan 500 uur kwijt. Volgens de ontwikkelaar tenminste, denk jij dat je het sneller kan? Laat het ons weten. Bekijk hier alles wat je moet weten over Dying Light 2. En bekijk hier de complete skill tree van Dying Light 2.

Dying Light 2 is beschikbaar vanaf 4 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Techland
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord